Hier kan je een vakantiehuis met zwembad én sauna boeken

Wellness vakantiehuis met zwembad en sauna huren? Wie een wellness vakantiehuis in Nederland, Duitsland, Luxemburg of België zoekt. Wij hebben een groot aanbod privé vakantiehuizen met gedeeld zwembad en sauna. Het is echter ook mogelijk een vakantiehuis met binnenzwembad en infrarood sauna te boeken. Dit zijn vaak luxe huizen met veel extra’s. Denk bijvoorbeeld aan gratis fietsverhuur of aanlegsteiger voor de boot.

Zomer

Vakantiehuis met zwembad en sauna in Nederland huren

Als je een wellness vakantiehuis in Nederland zoekt, heb je vele mogelijkheden. Van een 2 persoons vakantiehuis met zwembad en sauna in Zuid-Holland tot een 40 persoons groepaccommodatie in Brabant, Zuid-Limburg of Friesland. Daarnaast heb je welness bungalows en villa’s die op vakantieparken in Nederland liggen. Hier is bijna altijd sprake van een gemeenschappelijk zwembad. De sauna is vaan privé en bevindt zich in de wellness accommodatie. Het is ook mogelijk een vakantiehuis met sauna zonder zwembad te boeken of een huisje met jacuzzi én sauna.

vakantiehuis met zwembad en sauna

Vakantiehuis met sauna en zwembad België

In België vind je veel grote vakantiehuizen met privé zwembad en eigen sauna. Met name in de Ardennen is de keuze groot. Met namen grote groepen boeken vaak een accommodatie in België voor een wandel- fiets- of outdoorvakantie. Ook scholen boeken hun schoolreisje of schoolkamp graag in de Ardennen. Het is ook mogelijk een Natuurhuisje met sauna en zwembad te huren alsmede wellness bungalows België met hottub en ligbad.

Heerlijke vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland

Vakantiehuis met zwembad en sauna aan zee huren

Een vakantieverblijf aan zee huren, betekent genieten van strand, zon en zee en lange wandelingen langs de kust maken. Een vakantiewoning met zwembad en privé sauna aan zee huren, betekent ook genieten van wellness aan het strand. Als je vanuit je vakantiehuis uitzicht op zee hebt is dat helemaal geweldig. Op deze site vind je een groot aanbod vakantiehuisjes aan zee. Je vindt bij ons ook wellness bungalows en groepshuizen aan zee.

villa met prive zwembad

Wellness vakantiehuizen waar honden welkom zijn

Een vakantie met hond en verblijf in een wellness bungalow met omheinde tuin, is in theorie de ideale vakantie combinatie. Als die omheinde tuin dan ook nog eens groot is en terrasjes en leuke zithoekjes heeft, is het helemaal genieten. Landal GreenParks heeft honden bungalows met omheinde tuin én privé sauna te huur. Mogelijkheden voor kleine en grote groepen. Omdat de luxe wellness vakantieparken van Landal ook over een overdekt zwembad beschikken en meestal in een fantastische wandelomgeving liggen, zijn het dé accommodaties voor een weekendje weg met de hond. Ideaal om er even tussen uit te zijn. Er zijn ook wellness bungalows in Nederland en Duitsland te huur bij Landal.

Vakantiewoningen aan het strand